tirsdag 1. juni 2010

sofie

på mandag var jeg og hege på IKEA og kjøpte endel små og litt større ting. f.eks kjøpte vi en lampe til å ha i stua, og en kurv som Tina kan ligge i. vi kjøpte også to bokser som vi kan legge gjenstander i, for å gjøre det mindre rotete f.eks i en hylle. da vi var ferdig på IKEA satt vi litt i den stekende sola som kokte over Slependen, mens vi eksperimenterte med forskjellige måter
å bruke de nye stolene til verandaen på. stolene er praktisk talt bøtter som man snur på hodet, og bruker da bunnen av bøtta til å sitte på. vi fant ut at man kan bruke stolen (eller bøtta da) til hatt. anbefales ikke til mindreårige, da det kan medføre åndnød og resultere i uønsket død (spesielt når det er varmt på Slependen).

jada... espen henta oss altså på IKEA, denne internasjonale møbelvarekjeden, og vi kjørte hjem til han og kjæresten og dattera. etter en tur innom Ultra på Sandvika Storsenter, hvorpå Espen kjøpte spinat, gikk tok vi heisen opp i deres leilighet. Sofie blei etterhvert veldig glad for
å se oss, og smilte resten av kvelden mens hun flørtet med oss! og lekte med meg og Hege helt til ho la seg. vi ga henne blant annet mat, og hun briljerte på gulvet med den fabelaktige oppfinnelsen av et apparat der barnet kan halvveis sitte, halvveis henge i bil-anordning, og på den måten få følelsen av å komme seg frem på egenhånd.

Espen kjøpte jo som nevnt spinat på Ultra. av denne, og andre ingredienser han hadde i kjøleskapet og skapet, lagde han en kyllingspinat (ikke salat), i blandet pinjekjerner og soltørkede tomater. denne retten var så utrolig god, og vi satt og småspiste på den lenge etter vi var mette.

etter dette pratet vi om løst og fast med Espen og Agnes Elene, mens Klem FM ledet musikken fra en radio i bakgrunnen.

alt i alt en riktig så bra dag og kveld, terningkast 6 på en yatziterning!




7 kommentarer:

  1. Herlige Sofie og Stianbilder. Her lyser det onkelstolthet. Jammen matlyst på den jenta. Lurer på hvem som har kjøpt smekka? Få tak i oppskrifta. mommo

    SvarSlett
  2. Mamma er det du som har skrevet kommentar? Du er ikke mommo til noen av de du skriver til der isåfall.. Eller er det mormora til Stian kanskje? Eller mormora til Sofie? Himla skjønn jente og onkel ihvertfall!

    SvarSlett
  3. Takk for en kjempekoselig kveld! Bra dere likte kyllingspinaten:) Vi skal ta med en i bryllupet;)
    Smekken har Sofie fått av onkel Eivind til jul:) Og den passer den unge damen perfekt! Hun ER en liten Drama Queen! Gleder oss til å se dere igjen snart!
    Lykke til med fødsel Anne:) Det er fantastisk når du får holde den lille tassen i armene!! Vi har smugtittet på bloggen:)
    Mange klemmer fra oss tre:)

    SvarSlett
  4. Hei Hege og Stian! Så gøy å kikke inn på bloggen igjen - skal si dere har blitt flinke til gi oss en bit av hverdagen deres - det liker vi! Flotte bilder av onkel og sofie! enig med mommo - han ser skikkelig stolt ut! Gleder oss til vi ser dere igjen! klem og kos fra oss i Svaneveien!

    SvarSlett
  5. Anne, jeg blir jo mommo på denne siden også engang skjønner du vel. Ser LilleTassa for meg med rosa tyllskjørt og Stians øyne og Heges lange hår flagrende rundt seg der hun digger heavy metal.... Venter Hege og Stian her om noen minutter, de skal hjem og nyte de to herlige guttene fra Singapore et døgn. Gled dere! Åh så godt det var å få de hjem. mommo

    SvarSlett
  6. stilig, dette tar jeg som en velsignelse fra min svigermor til å oppfostre mine fremtidige barn på heavy metal!

    SvarSlett
  7. Jeg skal utstyre de med ørepropper og Bose. Forresten heter det "våre". svigermor

    SvarSlett